PRIVACYBELEID | VINCE CLIMATECONTROL

Wij respecteren de privacy van onze klanten. We zorgen ervoor dat alle persoonlijke informatie die u ons
verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Onze verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in
overeenstemming is met de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Bezoekers van Vince ClimateControl website

We gebruiken zowel eigen technieken als technologieën van gerenommeerde derde partijen om inzicht te
krijgen in het gedrag van bezoekers van onze website. Het doel hiervan is onze website te verbeteren, zodat
wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Ook meten we met deze technieken de
effectiviteit van diverse marketingaspecten zoals bijvoorbeeld advertentiecampagnes.
Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van IP-adressen. De gegevens worden verwerkt op een
statistische manier waarmee onze bezoekers niet persoonlijk identificeerbaar zijn.

Klanten Vince ClimateControl

Zoals u begrijpt hebben we van onze klanten meer informatie nodig.
Als u een offerte aanvraagt en/of een bestelling bij ons plaatst vragen wij uw e-mailadres, geslacht, naam,
adres en telefoonnummer. Indien van toepassing vragen we u ook om uw bedrijfsnaam en factuuradres. Deze
gegevens nemen we op in ons klantenbestand en worden gebruikt voor de volgende zaken:
– Uw naam, geslacht, e-mail adres en eventueel telefoonnummer gebruiken we om u op de hoogte te
houden van de status van u bestelling.
– U naam en –mail adres gebruiken we om te controleren of wij uw betaling hebben ontvangen.
– U naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer kunnen we aan een incassobureau geven, zodat zij u
kunnen achtervolgen als u niet betaald.
Daarnaast slaan wij bij uw bestelling uiteraard op welke producten u bestelt, hoe u wenst te betalen en voor
welke verzendmethode u hebt gekozen.
Ook slaan wij eventuele opmerkingen die u tijdens het orderproces hebt doorgegeven op en registreren wij
vanaf welk IP adres een bestelling is geplaatst om misbruik tegen te gaan. Tot slot archiveren wij
communicatie die via e-mail, telefoon of per post tussen u en ons heeft plaatsgevonden.

Vince ClimateControl verkoopt uw gegevens niet

Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen of verhuren en deze uitsluitend ter beschikking stellen aan
derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling. Medewerkers van Vince Climate Control en
derden die door Vince Climate Control worden ingeschakeld zijn verplicht uw privacy te respecteren en
vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om te gaan.

Recht op inzage, correctie, verwijdering en verzet

Heeft u een relatie met ons bedrijf, dan heeft u de mogelijkheid om na schriftelijk verzoek uw persoonlijke
gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun u ons schriftelijk
verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.
Als u vind dat onze website of ons handelen niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, verzoeken wij
u contact met ons op te nemen.

Toepasselijkheid

Dit privacybeleid is van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst.

Aanpassen privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor dit privacybeleid aan te passen.

 

Cookieverklaring

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.”

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.”

Tracking cookies van onszelf
Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.“

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.”

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.”

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je verwijderen of permanent blokkeren via je browserinstellingen.”

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

Consumentenbond: Wat zijn cookies?
Consumentenbond: Cookies verwijderen: stappenplan
Consumentenbond: Tracking cookies blokkeren met adblocker

ORDER INFORMATIE

 

0492 74 60 00

Copyright Vince ClimateControl 2020